Politica de confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro).

 

Site-ul Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) este operat de societatea S.C. MARSOR IMPEX S.R.L., cu sediul în Bld. Oltenia, Nr.48 B, Craiova,  înscrisă în Registrul Comerţului cu numarul J16/994/2003, CUI 15570638.

 

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro), utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) în urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clienţii;

Prelucrarea comenzilor;

Participarea la concursuri, promoţii;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) şi a terţilor cu care Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situaţia contului de pe Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro), privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

 

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

 

Dacă aveţi întrebari sau nelămuriri în legatură cu aceşti termeni de confidenţialitate, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@fabricadelumanari.ro si lumanaricraiova@yahoo.com.