Date cu caracter personal

Anunț,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării / efectuării de comenzi sau a serviciilor (newsletter) oferite de firma SC MARSOR IMPEX SRL prin intermediul acestui site.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul acestui site (inclusiv imposibilitatea de a livra comanda efectuată de dvs. la adresa de livrare specificată sau de a vă putea contacta în acest sens).

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să bifați căsuța care apare în formularul de înregistrare sau în formularul de contact în momentul înregistrării pe acest site sau în momentul efectuării unei comenzi (cu sau fără cont pe site).

Prin bifarea acestei căsuțe vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă mulțumim.

Cu stimă,

Echipa SC MARSOR IMPEX SRL


Despre datele cu caracter personal -

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro).

 Site-ul Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) este operat de societatea S.C. MARSOR IMPEX S.R.L., cu sediul în Bld. Oltenia, Nr.48 B, Craiova,  înscrisă în Registrul Comerţului cu numarul J16/994/2003, CUI 15570638.

 

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro), utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) în urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clienţii;

Prelucrarea comenzilor;

Participarea la concursuri, promoţii;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) şi a terţilor cu care Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situaţia contului de pe Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro), privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar Fabrica de lumanari (www.fabricadelumanari.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebari sau nelămuriri în legatură cu aceşti termeni de confidenţialitate, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@fabricadelumanari.ro si lumanaricraiova@yahoo.com.

Termene și Condiții -

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.fabricadelumanari.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.fabricadelumanari.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Site-ul www.fabricadelumanari.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

www.fabricadelumanari.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Raporturile comerciale dintre cumparator si famillia.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.fabricadelumanari.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.fabricadelumanari.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.fabricadelumanari.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.fabricadelumanari.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.fabricadelumanari.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@fabricadelumanari.ro